Pendrive-ról ugyan úgy le lehet játszani filmeket mint egy külső merevlemezről? Tv-n
ezt néztem ki
most egy 500gb külső merevlemezről nézem az mkv filmeket úgy, hogy hozzákötöm a tv-hez usb-vel, de az a baj vele h nagyon nagy és áramba is be kell dugni ezért gondoltam egy ilyennel gyorsabb és egyszerűbb lenne, de nem vagyok biztos benne, hogy egy pendriveról is simán akadozás mentesen futnának a 10+gb-s filmek... vagy tévedek?
Bezony, az USB2.0 gyakorlatban kb 25MB/s-re redukálja az átviteli sebességet, kb ennyivel meg olvasható egy normális USB2 pendrive, szóval a vinyó is hasonló sebességre vissza volt fogva. De ha alapul veszünk egy 50Mbit bitrátájú filmet (ami szerintem egy magas értéknek számít), akkor az is 6,25MB/s átviteli sebességet igényel, ergo még egy 100Mbps bitráta sem lehetne akadály.
Az olcsóbb USB2 pendriveok írásban mondjuk már nem remekelnek, de általában 5-10-15MB/s úgy is megvan, modelltől függően (ez viszont film lejátszásnál amúgy sem számít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!