Mi a baj a gépemnek? Ram vagy videokártya?
Figyelt kérdés
A napokban vetem a gépembe egy videokártyát ati radeon x1950gt meg egy 1gb ram-ot ddr és amikor egy játékot elindítók akkor újra indul és utána aszt írja hogy súlyos hibát észlelt mi lehet a baj a ram vagy a videokártya amúgy az egy giga ram melett van még egy 256mb.Mi lehet a baj??2012. szept. 2. 23:09
2/7 A kérdező kommentje:
Hát én ugy csináltam hogy elöb be raktam a videokártyát és elinditotam és a eladotol kapot drivert félig felraktam és megfagyot és kikapcsoltam ak bele raktam a ram-okat utána elinditotam ak ki irta hogy felismerte meg minden ak nem raktam fel de aszt irja hogy fenvan lehet hogy ez a baj???
2012. szept. 3. 06:39
3/7 A kérdező kommentje:
Amugy amikor az 1giga melet lévö 256mb-s ramot mikor kiveszem egyen talán nem akar elindulni csak csipog!
2012. szept. 3. 06:52
4/7 anonim válasza:
szerintem a ram hibás, akkor szokott ilyet csinálni !
5/7 A kérdező kommentje:
És a táp az nem lehet hogy nem birja a video karimat me a video karimra 2erösitet kábel megy és mikor elinditok egy játékot ak a vidkari töb áramot fogyaszt nem??
2012. szept. 3. 12:49
6/7 anonim válasza:
"eladotol kapot drivert félig felraktam és megfagyot"
Ez már egy nyomós ok arra hogy hazavágja a rendszeredet amikor elindítasz egy játékot
Tehát telepítsd fel normálisan a videókártya drivert
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat am megoldotúk a haverokal a ram volt a ludas!!!!
2012. szept. 3. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!