Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik jobb (alaplapok és a...

Melyik jobb (alaplapok és a prociknál)?

Figyelt kérdés

Alaplap:Asus,Asrock,MSI,Gigabyte

Proci:Amd a4(a6,a bármelyik),Amd Athlon II X akárhány

vagy esetleg ami nincs itt?

2012. szept. 2. 19:26
1 2 3 4 5
 21/45 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

CSX is teljesen jó márka Kingmax hoz hasonló

Kingston, Corsair vezetö márka de drágább is általában és sok értelem nicns oylant venni

ha van pénzed akkor inkább 1866MHz es ramot kelene vened de igazából azt sem muszáj

2012. szept. 2. 20:39
 22/45 A kérdező kommentje:

mindenképp elolvasom!

ramnál hallottam még olyanról,hogy kit kiszerelés meg késleltetés,tényleg van ilyen?

2012. szept. 2. 20:41
 23/45 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

[link]

igen van de nem kell foglalkoznod vele

KIT nek nincsen nagy elönye föleg iylen árkategóriában mit szeretnél 2db os KIT ért mért fizetnél többet?

késleltetés meg teljesen lényegtelen tán az alapján választanál ramot? CL9 a legelterjedtebb

ha nem irok most többet akkor csak reggel fogok

2012. szept. 2. 20:44
 24/45 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ja ez a ram nos ezt ajánlom ha van rá plusz kereted

de te irtad hogy nem kell erös konfig most meg már Full HD Ultra Battlefield 3 konfig kellne:P? az 200ezeres gép félén menne jól:)

2012. szept. 2. 20:46
 25/45 A kérdező kommentje:
jójó rendben lassan én is megyek mert holnap suli de amint hazaérek írok ide!addig is köszönöm a rengeteg segítséget!és sajnálom,hogy ennyi kérdésem van/volt :/
2012. szept. 2. 20:46
 26/45 A kérdező kommentje:

[link]

és erről mi a véleményed? nekem tényleg elég a legkisebb vinyó helyette betettem azt a jó kis ramot :D ezen már menne a Heroes 5 szerinted?

és hányas videókártya van benne?

2012. szept. 2. 22:18
 27/45 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Nem jó amit te irsz

nem lesz 81ezred arra amit én irtam?

ram nak mind montam nagy jelentösége nincs

szóval nem sokat számít a "szupi" ram ha te gyengébb procit is tetél bele.

.

de ez kit érdekelne

asus alaplap sem érdekel ha te azt akarsz veni de minek 2ezerel töbet fizetni mikor ezen sem látok usb3 se sata3 at

és igazán egy 75ezres géptöl ne is vár

.

A legnagyobb konkrét baj a merevlemez

mivel PATA

ha ezt bele akarod tenni akkor kell egy PCI IDE (PATA, ATA, UATA) kártya a gépbe ami nemtudom most menyi de 2-4ezer forint kb.

szóval merevlemez terén megint csak ott vagy

.

ne foglalkoz azzal hogy nagy késöbb jól fog még jöni

és a legtöbb 16ezer forint alatti merevemez ócska vacak is szóval el fog romlani vagy nem jól fog müködni, lasú lesz (márkától független)

ha mindenképen kicsi kell vegyél használtan 5ezerér egy SATA merevemezt amire van pár nap garancia az eladótól... ha neked az kell...

minden hardver lényeges egy gépben

és nem a mérete miat ajánlotam hanem mert egyszerüen nincs olcsóbb

olyan mintha tápból is beraknál egy 3-4ezer forintos 600W osat mert hogy hát az olcsób és még "jobb" is mert erösebb...

no hát nekem mindegy

a lényeg hogy ezt a merevlmezt csak plusz pénzel tudnád beüzemelni anak meg mi értelme

FM1 be SATA merevlemez kell

.

ram ra meg ha nincs akkor ne áhítoz utána anyira mert nem ér meg majd 8ezer forintot

ugyan olyan jó vétel a CSX 1600 is

2012. szept. 3. 08:06
 28/45 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

A6 3670 - HD 6530D 430MHz, 320 Shader

A8 3870K - HD 6550D 600MHz, 400 Shader

vagyis A8 ban elégé erösebb APU videokártya van

nem ártana ez de amiket irsz játékokat lehet A6 is elviné ha nem is maxon.

2012. szept. 3. 08:19
 29/45 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

Á ezt böven el kel vigye:)

(amugy A6 van 443MHz csak elirtam)

ha gondolod vedd egy de ha mindenképpen kicsi merevemez kell akkor is keres egy SATA sat mobilon nemtudok keresni de én nem is ajánlom pár ezerért olcsóbban vagy 5ször kisebb merevemezt....

de hát te dolgod (és ott van még az ha valami ilyent fogsz ki mint ez a pata 2mb chace "semmibe" nem volt még 12éve sem... legalábbis semi normális merevemezbe...

2012. szept. 3. 08:25
 30/45 anonim ***** válasza:

ha fm1es konfigot veszel akkor nagyon fontos hogy dual channel kitet vegyél, 1866 mhzeset , mert mivel nincs külön videómemória , a rendszermemóriát használja!

ha csak 1 memóriamodult használsz a felére esik a játékok sebessége !

2012. szept. 3. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!