Kisvuk29 kérdése:
HP G62 vs. HP Pavilion G6 vs, HP 630-as széria vs. Amit ti ajánlatok?
Figyelt kérdés
Az a lényg,hogy ne legyen drága és legyen benne pár giga ram.És több mint 250 GB-s HDD-je legyen.Legyen benne elég jó proci.(Több mint 2 GHz)A nagyobb programok miatt mint photoshop. Válaszokat előre is köszönöm.2012. szept. 2. 14:15
1/8 A kérdező kommentje:
Az ár Garancia és Op. nélkül érdekelne.Úgy is saját op.-ot tennék rá.
2012. szept. 2. 14:16
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem gagyik.
Amiket küldtél az a baj,hogy a Lenovo-k és lifebook-ok elég drágák a Samsung meg nem a kedvenc gyártóm.
2012. szept. 2. 19:51
4/8 anonim válasza:
Hát ha neked jó a HP, akkor vedd azt. Én biztos nem adnék ki pénzt érte. Esetleg egy HP Probook már jó választás lenne, de 150ezer alatt nem nagyon lehet találni. A Lenovo gépek nem sokkal drágábbak, mint a HP és sokkal megbízhatóbbak. Az a Fujitsu amit linkeltem pedig csak 110ezerbe kerül és még a videokártya is egész jó benne. Ráadásul 3év garanciát adnak rá és az is sokkal megbízhatóbb, mint a HP gépek. Ha nem akarsz sokat rászánni és egy megbízható, de megfelelő teljesítményű gépet szeretnél, akkor az a Fujitsu volna a legjobb választás. Esetleg a 4GB ramot 6 vagy 8GB-ra bővítheted a photoshophoz.
5/8 A kérdező kommentje:
Ami bejött az talán a lenovo amin a gta V van.Az 8 Gb rammal nem rossz.
2012. szept. 2. 22:23
6/8 anonim válasza:
Az is nagyon jó választás lenne. A processzor megfelelő teljesítményű a 8GB ram pedig bőven elég mindenre. A GT610M videokártya nem egy erőmű, de úgysem játszani kell a gép neked. Ha árban megfelel, akkor érdemes volna inkább azt venned szerintem.
7/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az ára mindenhol más.De nekem csak a ram és az erős proci számít.De nem értem miért van az,hogy ez a gép egyes helyeken kevesebb Rammal van feltüntetve.
2012. szept. 3. 15:54
8/8 anonim válasza:
Van sajnos néhány üzlet amelyik egy kicsit pofátlanul drágán ad egyes gépeket. Azt a Lenovot amelyik neked is tettszett pedig árulják többféle konstrukcióban. Amiatt is lehet eltérés az árban. Egyébként még ez is jó választás lehetne. Erős i3 proci és alapból 2GB ram, de 8GB-ra bővítve 127ezerbe kerül.
Ez a Lenovo pedig 124ezer körül van 8GB-ra bővítve.
Ez az ASUS 128ezer körül jön ki 8GB rammal.
Ezt 125ezer körül lehet 8GB rammal kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!