Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Több ventillátor mikor kell...

Több ventillátor mikor kell egy gépbe?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor kell több ventit behelyezni a gépbe? Talán akkor ha fullon nyomatják valamelyik nagyon erős játékot? Nekem csak egy van benne, de beszerelhető még egy. Nem játszok fullosan, eddig még nem melegedett fel semmim 60 fok fölé.

2012. szept. 1. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor még nem kell. Nekem jelenleg 4 darab 12 centis van bent, + 1 brutálisan nagy CPU hűtő. De én használom is rendesen, annak ellenére, hogy lassan 6 éves, jól bírja a strapát. Akkor lenne gond, ha 70-80 környékén járna.
2012. szept. 1. 15:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor magyarán ha olyan 70 fok környékére megy valami, akkor érdemes beszereznem még egyet?
2012. szept. 1. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb és csendesebb nyitva hagyni a gépet. Ha nincs kisgyerek a házban, akkor semmi nem indokolja, hogy zárva legyen, és mesterségesen kavarjuk benne a levegőt.
2012. szept. 1. 16:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, az egyik oldala nálam le van szedve. Sőt! Könnyebb is takarítanom így :)
2012. szept. 1. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam 3 venti van a gépházban. Egy elől egy oldalt és egy hátul. Az elülső szívja befele a "friss" levegőt ugyan így az oldalsó is és a hátsó pedig szívja ki a levegőt a házból így átáramlik mindenen a friss levegő és a meleg/langyos pedig távozik
2012. szept. 1. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!