Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudom overclockolni?

Miért nem tudom overclockolni?

Figyelt kérdés

Erről a gépről lenne szó: [link]

Windows 7 64 bites változata alatt, EasyTune 6 programmal. 2.5Ghz-ig elmegy, aztán kék halált kapok. Mi lehet a gond? A gép egyébként, bírná az overclockot?

2012. szept. 1. 15:41
 1/3 A kérdező kommentje:
Amikor utoljára próbáltam, akkor egy 400 Wattos Codegen volt benne, most pedig egy 460-as Gigabyte. Lehet ez volt a gond?
2012. szept. 1. 15:44
 2/3 TOXIC. ***** válasza:

Tehát egy programmal akarod húzni a procidat? hmmm, nem túl jó ötlet. Biosban kéne.

Egyébiránt nyilván azon az órajelen válik instabillá, feszültséget kellene emelni, de azt már tényleg biosban, de csak ha értesz hozzá. Ha valami nem tiszta, akkor inkább hagyd, nem éri meg, ha elrontod dobhatod ki a kukába.

2012. szept. 1. 16:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, hogy ha tudják hogy nem lehet overclockoni progival, akkor miért adják ki? 2.8 a max a programban, és a proci alapból 2.4. Feszültséget meg nem nagyon akarok emelni.
2012. szept. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!