Mi a baj az fx8150-el?
Figyelt kérdés
Mi a baj az fx8150-el és azzal a vízhűtővel amit hozzá adnak ? Sok fórumon olvastam ,hogy nem jó semmire de senki nem fejti ki ,hogy miért ! Programokra meg játékokra kellene nekem ! Van már egy sapphire hd 7870 2gb oc kártyám és akarok mellé venni egy fx8150 cpu-t meg egy Asus M5A97-PRO alaplapot ! Vélemény ?2012. szept. 1. 13:36
1/4 anonim válasza:
FX-8150 nem éri meg. Ez egy gyárilag tuningolt FX-8120. Vedd az utóbbit, aztán otthon meg fel tudod tolni az FX-8150 szintjére.
2/4 Közveszélyes Kontár válasza:
Vízhütésel kevés helyen árulják és drágább is
nemtudom mekkora árkülönbözet lehet de 20ezer is szerintem
ezért elég és jobb 8120 t vened
böven elég lesz mindenre
ha meg majd kevesled nagyon jó lég vagy vízhütést tudsz 20ezerböl venni de még kevesebböl is
és még 8150 szintje felé is feltudod húzni
így igazából az OC prociknak sok értelme nincs csak azoknak akik duskálnak pénzben és mindegy mit vesznek csak az a legjobb legyen a piacon...
3/4 anonim válasza:
Szerintem is elég egy 8120 meg egy jó léghűtés ~10-12körül. Az az összeg amiért már olyat kapsz ami halk és némi tuningnak is teret ad és akkor kb. úgy jössz ki mintha vennél egy sima 8150et.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2012. szept. 1. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!