Ehhez a VGA-hoz milyen processzort vegyek?
VGA: [link]
Processzor: Valamilyen 4 magos, ami jó játékokhoz
RAM: Ez jó? [link]
Alaplap: Ezekhez kompatibilis!
Ár: Lehető legolcsóbb, ami ezek a szempontok alapján kihozható! :D
Amit én ajánlottam alaplapot, memóriát és procit az nem a legolcsóbb, de olcsó megoldás. Intel drágább lenne. (és intelben nem vagyok annyira otthon.)
Persze tudsz vele játszani, meg minden, csak együtt kell élned azzal a tudattal, hogy annyiért jobbat is kaptál volna :)
"Persze tudsz vele játszani, meg minden, csak együtt kell élned azzal a tudattal, hogy annyiért jobbat is kaptál volna :)"
Igen :D
Az a legolcsóbb, amit te írtál, de a jövőre nézve, szerintem egy i5 2500K lesz! :)
Igen, én is arra gondoltam, hogy el kezdek gyűjteni egy vga-ra, HD 7870-re, esetleg HD 7950-re! :)
És milyen alaplapot vegyek hozzá? mivel ez az i5 2500k sandy bridge, ezért z68 chipsetes alaplap kell, ezért Asus p8z68-v lx-re gondoltam, és ebbe belemennek a 3. gen Ivy-k? Pl: i7-3770K? vagy vegyek asus p8z77-v lx-et, és abba bele megy az i5-2500k? Vagy melyiket vegyem z68 vagy z77?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!