Jó a gép konfiguráció ahhoz amiket én csinálok a gépen?
Figyelt kérdés
Konfig:
alaplap: Asus Sabertooth Z77
proci: Intel Core i5 2500K @ 3.30 GHz
vidikari: MSI Radeon HD7850 Twin Frozr III OC 2GB 256bit DDR5 PCI-E R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC
táp: FPS HEXA 500w ATX/EATX
ram: Kingmax 12GB 1333MHz DDR3 DIMM
amikre használnám:
játékra, játék készítésre (profi programmal!), videószerkeztés, animációkészítés.
2012. szept. 1. 11:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó lenne bár játéktervezéshez nem értek.
2/3 anonim válasza:
Alaplap túl drága és felesleges, válassz olcsóbbat, azzal se lesz semmi probléma, és kb 20-30ezret spórolsz.
És ezzel a kis megtakarítással talán tudsz venni egy HD7870-et is, és véleményem szerint OC nélküli Sapphire-t vegyél, mert ezerszer megbízhatóbb, de ez már a te döntésed, az is lehet, hogy nem lesz semmi gond vele.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, esetleg egy cpu hűtő még pluszba ha tuningolni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!