Járt már valaki ugy, hogy az ablakban az internet ikonjára egy sárga háromszög jelenik meg, és emiatt nem megy az internet! Mit kell ilyenkor beállitani mi a teendo ilyenkor?
Figyelt kérdés
Légyszi aki tudja segitsen,mert akkor adom cserebe a zőld pacsit!2012. szept. 1. 09:33
1/6 anonim válasza:
akkor az internet enm megy vagy a böngésződ ?
2/6 A kérdező kommentje:
az internet nem megy,es win 7-em van
2012. szept. 1. 10:14
3/6 anonim válasza:
Nekem napi rendszerességgel van ilyen a drága invitellel (most ez a neve?) Ilyenkor nem nálad van a hiba, hanem a központban letiltja az ip címed (túlterhelt az egész vacakság, de ajánlgatják a sokmegabites netet...) és nincs interneted, ilyenkor csak várni tudsz, hogy mikor lesz újra.
4/6 anonim válasza:
Nem a megjelenő háromszög miatt nincs net, hanem az mutatja, hogy nincs net.
Ha te nem piszkáltál el semmit, akkor esélyes, hogy a szolgáltatónál van a gond. Érdemes ilyenkor felhívni őket.
5/6 A kérdező kommentje:
Nalunk ugy van hogy van ket gep,es az internet egy routerrel van elosztva es a tesomek gepen megy az internet es az enyemen pedig nem,ugyhogy nem a szolgaltatoval van a baj,hanem a gepbe benne kell valamit allitani!Egyszer enis valamit megnyomtam es eltunt a haromszog es ment az internet de mikor ujrainditottam ugyanaz volt!Csak az a baj nem tudom hogy mit kell beallitani!Es a kabellel sincs baj mert mar ki lett probalva,hogy azt a kabelt racsatlahogykoztattuk egy laptopra es ment az internet!Ja es meg annyit hogy nem allitottam el semmit hanem egyik naprol a masikra ez jott be,es hogyha felhivnam a szolgaltatot akkor ok azt valaszolnak hogy ok nem informatikusok,hogy beallitsak!
2012. szept. 1. 15:18
6/6 anonim válasza:
"a kabellel sincs baj mert mar ki lett probalva,hogy azt a kabelt racsatlakoztattuk egy laptopra es ment az internet"
Ettől függetlenül lehet baj a kábellel, ha mondjuk meg van törve valahol, vagy érintkezési hibás.
Valamit a hálózati beállításoknál pedig (ha nem kábel hiba) sikerült elpiszkálni mégis. Az a baj, hogy látatlanul ezt nehéz megmondani, mert sok minden okozhat ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!