Ki tudom használni ezt a videókártyát ezzel a cpu-val? (lentebb)
vga: SAPPHIRE HD 7750 1GB OC GDDR5
cpu: intel dual core d945 3.4 ghz
Ha kell még info írjatok de kritizálást nem kérek mert nem mindenki gazdag, de tanácsot elfogadok!
Há t én ezt a gépet 2 hónapja használom azért mert az xboxba meghajtó csere kéne és a hd5450-el szörnyű volt játszani gta4-el Low-on
És köszi a jótanácsokat.
Ezzel a q-s cpu-val crysis 2 menne?
Menne a Crysis 2, ha nem is fullHD-ben meg max grafikával.
Mondjuk 1600x900-ban, DX11 patch nélkül játszható lenne Very High vagy talán Extreme beállításokkal is...szerintem.
Az meg, hogy hány magot használ a CPU az alkalmazás függő. Régi játékok csak 1 magot terhelnek, újabbak (2007 utániak) már 2 magot is megesznek a legújabbak 3-4 magot is képesek dolgoztatni. Vannak alkalmazások melyek szintén szeretik a sok magot (tömörítés, konvertálás stb), de vannak amik nem (vagy esetleg nincs is szükségük rá). Ilyenkor is haszna lehet a sok magnak, ha egyszerre több dolgot csinálsz.
Szerintem a Q8300/8400 és a 7750 egy elfogadható páros, ha nem is csúcs teljesítmény, de jól használható. a Pentium-D és az 5450 kombó után meg egyenesen megváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!