Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki tudom használni ezt a...

Ki tudom használni ezt a videókártyát ezzel a cpu-val? (lentebb)

Figyelt kérdés

vga: SAPPHIRE HD 7750 1GB OC GDDR5

cpu: intel dual core d945 3.4 ghz

Ha kell még info írjatok de kritizálást nem kérek mert nem mindenki gazdag, de tanácsot elfogadok!

2012. szept. 1. 00:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

...akkor még jobban jársz a 20k befektetést tekintve.

Itt vannak hirdetett modellek példának:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 1. 10:51
 12/18 A kérdező kommentje:

Há t én ezt a gépet 2 hónapja használom azért mert az xboxba meghajtó csere kéne és a hd5450-el szörnyű volt játszani gta4-el Low-on

És köszi a jótanácsokat.

Ezzel a q-s cpu-val crysis 2 menne?

2012. szept. 1. 11:19
 13/18 A kérdező kommentje:
És hogy érted hogy 2-magot használ ha 4 magos?
2012. szept. 1. 11:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Azért jobban mennek majd a játékok a d945-el hd7750-el mint a hd5450-el?
2012. szept. 1. 11:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Menne a Crysis 2, ha nem is fullHD-ben meg max grafikával.

Mondjuk 1600x900-ban, DX11 patch nélkül játszható lenne Very High vagy talán Extreme beállításokkal is...szerintem.

Az meg, hogy hány magot használ a CPU az alkalmazás függő. Régi játékok csak 1 magot terhelnek, újabbak (2007 utániak) már 2 magot is megesznek a legújabbak 3-4 magot is képesek dolgoztatni. Vannak alkalmazások melyek szintén szeretik a sok magot (tömörítés, konvertálás stb), de vannak amik nem (vagy esetleg nincs is szükségük rá). Ilyenkor is haszna lehet a sok magnak, ha egyszerre több dolgot csinálsz.

Szerintem a Q8300/8400 és a 7750 egy elfogadható páros, ha nem is csúcs teljesítmény, de jól használható. a Pentium-D és az 5450 kombó után meg egyenesen megváltás.

2012. szept. 1. 11:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja, biztosan jobban mennek valamivel a játékok, ha csak a videokártyát cseréled, de az biztos, hogy a videokártya közel sem fogja azt a teljesítményt hozni, amire valójában képes...a Pentium-D visszafogja. Ha teheted a közeljövőben cseréld a procit is vagy az egész platformot (ahogy a keret engedi).
2012. szept. 1. 11:45
 17/18 A kérdező kommentje:
Ok köszi :) le tod írni privibe mit ajánlasz?
2012. szept. 1. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Írj rám, hogy mennyiből és mit szeretnél (gondolom a kérdés az új platformra vonatkozik, mert a C2Q-s dolgot már kitárgyaltuk). Egyébként ha viszonylag olcsón akarod megúszni, akkor gondolkozhatsz a használt Q8300/8400-ben is, de ha inkább gyűjtenél egy modernebb/fejleszthetőbb platformra azt is megértem...csak tudni kéne, hogy mennyiből...illetve közvetlen vásárlás előtt érdemes érdeklődni, mert x hónap múlva más árak lesznek, esetleg újabb termékek is felütik a fejüket.
2012. szept. 1. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!