Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó lesz ez a konfig?

Jó lesz ez a konfig?

Figyelt kérdés

Legfőbb célom az időtállóság és hogy a mai játékok fullon menjenek!!!

Alaplap: ASROCK 960GM/U3S3 FX

Processzor: AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX

Ram:4Gb akármilyen

Videókártya: Sapphire HD7850 2Gb Oc

Tápegység: CHIEFTEC CTG-450-80PB 450W

Hdd,ház stb. megvan

2012. aug. 31. 14:35
 1/8 A kérdező kommentje:
A videókártyát használtan veszem úgyhogy ezt ne cseréljétek le azzal a szöveggel hogy "ebben az árban van jobb is"
2012. aug. 31. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó lesz.
2012. aug. 31. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
FULL HD-s felbontáson a Radeon HD7850-nél egy-két effektet ki kel kapcsolni,de amúgy szépen fogja vinni a mai játékokat.
2012. aug. 31. 14:39
 4/8 Psyho ***** válasza:

Ez így jó.

Ramnál én Kingmax 4GB 1333 -asat vennék most, és később raknék hozzá még egyet. Ez 5-5,5 ezer Ft (mármint a 4GB)

2012. aug. 31. 14:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem! Akkor megnyugodtam :D:D
2012. aug. 31. 14:44
 6/8 rocoka válasza:
jó ez a gép:Ö de ha hiszel nekem akkor az asrock alaplapot lecseréled valami fasza gyerekre:) értem ez alatt asus,gigabyte,msi nem annyira megbízható az én véleményem szerint! Hasonló a meggyőzősédes a prociról ! szomszédba is 4 magos amd mindig ujra indul le fagy a gép ! mivela célód a game az amd proci miatt egy jó hütőt javaslok :)
2012. szept. 3. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:

rocoka:

Asrock alaplapokkal semmi gáz, megnőtt a minősége eléggé manapság. Ellentétben a Gigabytettal... Rengeteg náluk a hibás termék, akár VGA terén is.

És honnan tudod biztosan, hogy a szomszédban a processzor miatt indul újra és fagy le a gép?.. És nem kell külön hűtőt vennie hozzá, csak tuninghoz esetleg.. Alapjáraton minden gyári hűtőnek elégnek kell lennie, hiszen azért is teszik fel rá:)

2012. szept. 4. 06:20
 8/8 anonim ***** válasza:

"jó ez a gép:Ö de ha hiszel nekem akkor az asrock alaplapot lecseréled valami fasza gyerekre:) értem ez alatt asus,gigabyte,msi nem annyira megbízható az én véleményem szerint! Hasonló a meggyőzősédes a prociról ! szomszédba is 4 magos amd mindig ujra indul le fagy a gép ! mivela célód a game az amd proci miatt egy jó hütőt javaslok :)"

Rég olvastam ekkora hűlyeséget.

2012. szept. 4. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!