Jó lesz ez a konfig?
Legfőbb célom az időtállóság és hogy a mai játékok fullon menjenek!!!
Alaplap: ASROCK 960GM/U3S3 FX
Processzor: AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX
Ram:4Gb akármilyen
Videókártya: Sapphire HD7850 2Gb Oc
Tápegység: CHIEFTEC CTG-450-80PB 450W
Hdd,ház stb. megvan
Ez így jó.
Ramnál én Kingmax 4GB 1333 -asat vennék most, és később raknék hozzá még egyet. Ez 5-5,5 ezer Ft (mármint a 4GB)
rocoka:
Asrock alaplapokkal semmi gáz, megnőtt a minősége eléggé manapság. Ellentétben a Gigabytettal... Rengeteg náluk a hibás termék, akár VGA terén is.
És honnan tudod biztosan, hogy a szomszédban a processzor miatt indul újra és fagy le a gép?.. És nem kell külön hűtőt vennie hozzá, csak tuninghoz esetleg.. Alapjáraton minden gyári hűtőnek elégnek kell lennie, hiszen azért is teszik fel rá:)
"jó ez a gép:Ö de ha hiszel nekem akkor az asrock alaplapot lecseréled valami fasza gyerekre:) értem ez alatt asus,gigabyte,msi nem annyira megbízható az én véleményem szerint! Hasonló a meggyőzősédes a prociról ! szomszédba is 4 magos amd mindig ujra indul le fagy a gép ! mivela célód a game az amd proci miatt egy jó hütőt javaslok :)"
Rég olvastam ekkora hűlyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!