Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek 120k-ból?

Milyen laptopot vegyek 120k-ból?

Figyelt kérdés
Nem játékra kell!

2012. aug. 30. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Én valamiylen oprendszer nélküli Asus laptopot vennék, és Ubuntut tennék rá. Programozóként én ezt javaslom, akkor is, ha Te nem vagy annyira otthon IT témában, de ha még nem hallottál az Ubunturól, előtte azt javaslom, próbáld ki: [link]
2012. aug. 30. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Lenovo Thinkpad SL széria.
2012. aug. 30. 14:08
 3/5 anonim válasza:
Én is az Asus-t javaslom. Megvan két éve és még semmi baja. Viszont barátomnak és a lakótársamnak is két éve van lenovoja.. az egyiknek a ventilátora ment tönkre, a másiknak meg fehéren világít a képernyője- kikapcsolt állapotban is. Nekem bizonyított az Asus
2012. aug. 31. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Lenovo Thinkpad SL széria +1.

Anyám unokaöccsének és unokahugom férjének a másodunokatestvérének másfél éve van ASUS laptopjuk és az egyik felrobbant, a másik meg villog, mint egy stroboszkóp, akksi nélkül is.

2012. aug. 31. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Lenovo, nem kérdés.
2012. aug. 31. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!