Két hangszórón gondolkozom. Ti vennétek ilyeneket zene hallgatás céljából? (sok választ legyetek szívesek)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ég és föld a kettő, de nagyon gondolkodóba ejt mindkettő.
A másik:
A lényeg, hogy HANGOS legyen a zene és relatíve tisztán szóljon szép basszussal. Szerintetek jók ezek a hangszórók "masszív" zene hallgatásra? Mi a véleményetek róluk?
2012. aug. 29. 17:04
1/11 anonim válasza:
választ legyetek szívesek)
hm ??
csetelni akarsz vagy kérdezel?
power
2/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok csetelni de sok ember véleménye érdekel.
2012. aug. 29. 17:27
3/11 anonim válasza:
az első az nekem jobban tetszik de a te döntésed :)
4/11 anonim válasza:
Én zenehallgatásra 2.0 esetleg 2.1 rendszert vennék.
5/11 anonim válasza:
HUF 111990???
Ennyi pénzért már hangcuccot is kapsz.
Ha csak zenét hallgatsz elég neked a sztereó.
6/11 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy miért?
2012. aug. 29. 17:38
7/11 anonim válasza:
Még a legjobb mp3 számoknál is (320 kbps) gyönyörűen hallatszódik a bitek áramlása egy százhúszezres hangberendezéssel. Ha csak nem minden zenéd tömörítetlen audio formátumban van, felesleges túl jó hangcuccot venni, nem lesz jobb a zene.
8/11 A kérdező kommentje:
17:36-os válaszolóra gondolok.
2012. aug. 29. 17:42
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Laciii, megfontolandó amit írtál.
2012. aug. 29. 17:46
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!