Szerintetek melyik videókártyának jobb a hűtése?
Figyelt kérdés
1.Gigabyte AMD Radeon HD7870 2GB DDR5 256bit
2.Sapphire AMD Radeon HD7870 2GB DDR5 256bit
2012. aug. 29. 15:10
1/9 anonim válasza:
Nem tudomXD de gigabyte-ot tuti nem vennék inkább SAPHIRE
2/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Sapphire t vedd
amugy ha jó hütésest akarsz akkor Asus DC2 de az elég drága általában
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mindenki miért szidja a Gigát,szerintem ez csak egy ilyen pletyka,hogy a Giga cuccok nem valami jók.Valaki elkezdte,és többi folytatta.Ennyi.
2012. aug. 29. 15:18
5/9 Közveszélyes Kontár válasza:
6/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Nincs megtiltva hogy gigabytet vegyél.
mi csak szólunk és NEM alaptalanul
de ha te olyant szeretnél vegyél azt
ha szerencséd van teljesen jó lesz és semmi gondod nem lesz vele
de azért más gyártóknál nem csak a szerencse szokot közre játszani...
7/9 A kérdező kommentje:
Nem,nem a Gigát veszem,mivel az sokkal drágább,csak így mondtam,mivel láttam már pár giga cuccot,de nem volt soha baj vele.
2012. aug. 29. 15:23
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem mindenki tapasztalatból beszél, de nekem fél év alatt 2x lett memóriahibás a Gigabyte VGA-m, lehet, hogy pech, de biztos nem véletlenül mondják, hogy a HD 6000 szériás Gigabyte kártyák nagy eséllyel hibásak. Egyre több alaplap hibáról is hallani Gigabyte felől, én csak Sapphire-t vennék ezek után, se MSI, se ASUS. Ez csak egy jó tanács, lehet, hogy neked szerencséd lesz a Gigabyte kártyával, de több tízezer forintot ne dobj ki azért, hogy utána 1 hónapokig várd a garanciázást.
9/9 anonim válasza:
Eddigi alaplapjaim mind gigabyte-ok voltak, és teljesen jól működtek/nek. De videó kártyából inkább Shappire-t válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!