Nem kap jelet a monditorom, ha videó kártyámba kötöm, de ha az integrált-ba kötöm akkor kap. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A videó kártyám Ati radeon HD 5450.Csak azért írtam ki a kérédst mert már nagyon zavar, hogy most az a játék is akad legalacsonyabb grafikán ami régen maxon sem akadt.(pl. Counter Strike Source;Sims3;Call Of Duty 4,5,6)Ha valaki tud valami megoldást kérem írja le, előre is kösz!Ja és még valami, nem tudom, hogy ez fontos-e, de msot emnt tönkre az alaplap a gépemben, de még azelőtt jelentkezett ez a probléma mielőtt tönkre ment volna az alaplap.Az alaplapot kicseréltem,d e a probléma továbbra is fent áll. :(2012. aug. 27. 17:54
1/4 anonim válasza:
Tilts le BIOS-ban az intergrált videókártyát, és akkor automatikusan át fog menni a másik VGA-ra, vagyis a HD 5450 re ha jól olvasom.
3/4 kgaba88 válasza:
Meg a monitort az új kártya csatlakozójára dugd rá.
4/4 A kérdező kommentje:
Kösöznöm a segítséget, de leeht én vagyok nagyon béna, de nem találom a beállítást ami a képen van :S
2012. szept. 1. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!