Fényes Lajos kérdése:
Egy Powercolor HD 6850 1Gb-os kártyának milyen feszültségen kell mennie terhelés alatt?
Figyelt kérdés
Azert kérdezem mert a haverom vett egyet használtan és panaszkodik rá hogy nagyon melegszik, lehet az elözö gazdája belepiszkált a biosába és azért nagy a höfoka! 1.150 voltot használ most ez a kártya , de egy Nvidia GTX 560-as is csak 1.025 voltot fogyaszt, lehet hogy e miatt?...2012. aug. 27. 12:11
1/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Referencia hütéses?
Hány fokra melegedet max?
Igen Volt emeléssel minden jobban melegszik.
2/6 A kérdező kommentje:
De a 1.150 volt az vajon a gyári beállitás, vagy ez már a megemelt feszültség? Nem tudnad megmondani mennyinek kéne lenni a gyárilag beállitott értéknek?
2012. aug. 27. 12:32
3/6 A kérdező kommentje:
Azért kéne mert akkor visszaállitanánk arra és gondolom utána már nem melegedne ugy
2012. aug. 27. 12:35
4/6 anonim válasza:
Ez attól i slehet hogy már a paszta nem jól vezeti a hőt én elsőként azt néznémn meg
5/6 A kérdező kommentje:
át van pasztázva, minden ok vazzal, de nem tudom mennyi a gyári feszültség, azt nem tudnád megmondani?
2012. aug. 27. 13:10
6/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Gyári beállítás lehet
Ezért kérdeztem referencia-e
Mert annak 1.1 V
Még a nem referenciáknak 1.15 de OC vererzionak eltero lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!