Segítség!? Lent
Szerintetek melyik éri meg jobban?
i5 2500 proc
mellé egy 35ezer forintos asus 21,5colos monitor (mert sok játékom lefagyott ezzel a monitorral mert már szerintem túl öreg kb 7éves lehet és ha túl melegedik nem kapcsol be - LG Flatron L1750SQ) így a gép kb 218ezer forint
vagy
i7 2600K proci és nincs monitor hanem marad ez
így a gép kb 207ezer forint
és nemtudom hogy egy i7 tényleg annyival többet tud mint egy i5
i5 2500 = 58ezer ft
monitor = 35ezer ft
hát
i5 2500
gigabyte gtx 560
4gb ram
gépház táp
monitor
Na ez az, amire soha nem költenék (op rendszer). Szóval monitor nélkül úgy 150-160-ig el lehet menni?
Mert igazából, amit te leírtál, nem a legjobb, az 560 nem túl erős kártya, legalábbis van nála erősebb.
Én valahogy így venném
vagy akkor talán jobban megérné egy
560 helyett 670?
áh nem, túlságosan magasak az árak, előre kinéztem egy gépet, nem a legjobb tudom de nekem nem kell olyan gép hogy i7 , gtx 690 x2, 30gb ram ....
a mostani gépem se a legjobb volt amikor vettem , 2008 december körül vettem és
2gb ram
intel core 2 duo e7300
nvidia gtx260
és hogyha akárcsak i7et / gtx 670et vennék úgy a gép ára nagyon az egekbe szökne 240+ért már nincskedvem költeni úgy lenne elfogadható ha upgradelném a gépem dehát ez full új lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!