Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri a drágább videó kártyát...

Megéri a drágább videó kártyát megvenni?

Figyelt kérdés
Sapphire Radeon HD7770 vagy Sapphire Radeon HD7770 Vapor-X GHz Edition. Ezen 2 kártya között gondolkodom.

2012. aug. 26. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ugyanebben a kategóriában fogom ezt a kártyát megvenni: [link] Ezen az oldalon elég tetszetős ára van -> [link] de ha nem szimpi az oldal akkor itt van még 1 37 ezerért -> [link]
2012. aug. 26. 22:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Én azon gondolkodom, hogy megéri-e azt 3-5 ezer forint többletet kiadni a vapor-x kártyáért. Van-e annyival erősebb a vapor-x kártya mint a sima 7770 vagy 7770 OC.
2012. aug. 26. 23:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát a vapor-x -es kártya erősebb a síma 7770-nél, de nem erősebb a 7770 OC-nál tehát a kettő között. viszont természetesen azért vapor-x mert jobb a hűtése, de ha jól tudom a vapor-x -es 40rugó és az OC meg 36. szerintem az oc kártyának a hűtőrendszere is elviszi nem kell azért kiadni 4ezer forinttal többet csak hogy vapor-x -es hűtésed legyen :)
2012. aug. 27. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!