Ez most a videókártya vagy a net hibája?
Figyelt kérdés
Elköltözésem miatt USB adapterre kellett váltanom. (TP-LINK 150Mbps Wireless N). A nagyszüleimnél van a wifi. elég erős, és idén lett még véve hozzá azt hiszem 10 Mbps. Náluk a net villámgyors, csak nálam nem. Ez a kis szar állandóan ledob a wifiről, annak ellenére hogy szerinte "excelenten" jön a net. Az lenne a nagy kérdésem hogy: sajnos nem tudok játszani a gépemen a játékaimmal, mert olyat csinál, hogy 30mp-enként lerakja a játékot a tálcára. Nem lép belőle ki, csak lerakja, de ez nagyon zavaró. Eddig csak ugy tudtam játszani hogy lekapcsoltam a netet, és csak ugy offline játszani. Eddig nem dobott ki ugy, mostmár igy is... Amig kábeles netem volt, addig soha nem voltak ilyenek. Viszont a videókártyám is elég rossz már régóta. Minden játék színes (amit már megszoktam) és szinte minden játék szüntelenül laggol. Mit tudok tenni, és mit cseréljek le, hogy megoldódjanak a problémáim?2012. aug. 26. 11:05
1/2 anonim válasza:
A videó kártyát leváltanám ha hibás, és kipróbálnám vezetékkel a netet.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos az a baj hogy nem megoldható a vezetékes internet. Mivel családi házban lakunk és fent van a wifi és a router, lehetetlen 5 szobán át levezetni.
Milyen videó kártyát ajánlotok? 10-50 ezerig minden érdekelne. a gépem:
Windows xp
2002-es
szervizcsomag 3
AMD Sempron(tm) Processor
3200+
1.81 Ghz, 1,50 GB RAM
2012. aug. 26. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!