Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a gépemben most 4 Gb RAM...

Ha a gépemben most 4 Gb RAM van, de később még szeretnék 4 GB RAM-ot akkor ugyanolyan márkájú RAM-ot kell beletenni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
nem muszáj, csak ugyan annyi Mhz-s legyen.
2012. aug. 24. 09:57
 2/5 A kérdező kommentje:
OK,köszi!
2012. aug. 24. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
És persze a slot is :)
2012. aug. 24. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:

igen ,ha pl. a regi ddr3-as akkor ez is az kell legyen hogy az alaplappal megegyezen,de nem erdemes 8gb ram,mert nincs olyan program ami lassab lenne ha nem teszed be.

Meg jateknak is eleg 4gb ram boven.

2012. aug. 24. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Renderelésre és hasonlóra azért nem árt az a 8 GB RAM. Én úgy tudom, nem kell a MHz sem egyezzen, mindegyik azon fog futni, ami a legkisebbé, de én sokat próbálkoztam otthon, haveroknál, szám.tech.-es ismerősnél, biztosabb az ugyanolyan márka és MHz, fennáll az instabilitás veszélye. Persze ez a modul sikerültségétől is függ.
2012. aug. 24. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!