GEFORCE 8600 GTS 256MB videókártyával, ha veszek egy FULL HD LED-es monitort, akkor támogatja a HD-t? Tudom rendesen használni?
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is!#FullHD #GEFORCE 8600 GTS
2012. aug. 23. 13:46
1/6 anonim válasza:
Filmeket max vagy nagyon kis gépigényű játékokat illetve nagyon régieket. Az a kártya már több mint 4 éves cucc, előbb egy min. 30-35ezres kártyát vegyél utána monitort különben kihasználatlan marad.
2/6 TOXIC. válasza:
Igen, tud akkora felbontást megjeleníteni, de játékok terén ne várj tőle akkora felbontást.
De a monitort tudod akkora felbontáson használni.
3/6 anonim válasza:
Kisebb gépigényű játékokat gond nélkül elvisz.
4/6 A kérdező kommentje:
Csak arra kéne, hogy full hd filmeket tudjak nézni és hogy a monitort teljesen kitudjam használni full hd felbontáson film közben
2012. aug. 23. 13:59
5/6 anonim válasza:
Arra bőven jó lesz, emellett a vga mellett a filmek még a cpu-d fogják zabálni :P ha most nincs gond egy fullhd film lejátszásával (hardverileg értem) akkor nem lesz gond ezután se. Én speciel 3hónapig használtam pár játékot fullHD-ban egy 8600 512mb ddr2-vel még év elején mert gépcsere előtt lett véve egy led tv és hát kipróbáltam. Most egy ilyen kisebb játék mint az orcs must die vagy egy régebbi call of duty sőt még egy mmorpg is amivel játszottam még akkor simán mentek bár mikor lecseréltem a vga-t egy 7870re azért észrevettem némi változást :D
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. aug. 24. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!