30K-ig mi a legjobb videokártya ami viszi FULL HD-ba a játékokat?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 09:07
11/22 A kérdező kommentje:
A 7770-et fogom venni.
De am az MSI az jó márka mert nekem eddig mindig Sapphire meg Asus volt!?
2012. aug. 23. 10:20
12/22 anonim válasza:
MSI nagyon jó márka. Sapphire és Asus szinten van kb.
Asus, MSI, Sapphire > Powercolor, VTX3D, Gainward >> Gigabyte
13/22 anonim válasza:
Az MSI is nagyon jó márka, megbízható.
14/22 A kérdező kommentje:
A Gigabyte-ot tom hogy az egy nagyon szar márka.
De akkor sztem megveszem ezt az MSI-t.
2012. aug. 23. 10:30
15/22 A kérdező kommentje:
Ja és a 7770 ehhez a CPU-hoz lesz.
AMD FX-6100+7770
Passzolnak, nem lesz semmilyen limit?
2012. aug. 23. 10:31
16/22 anonim válasza:
Valamilyen limit mindig van, olyan nincs, hogy tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Hogy milyen limit van, az alkalmazásfüggő. A te esetedben VGA limit lesz.Viszont szerintem így jó lesz. Mivel nem lehet annyit spórolni a CPU-n, hogy kijöjjön egy erősebb VGA:) (Pl: HD7850). Tehát jó lesz.
17/22 A kérdező kommentje:
Azt tudjátok esetleg hogy a PCX-nél van-e részletfizetési lehetőség, ha van akkor a THM az mennyi???
Mert nem találok az oldalukon semmit.
2012. aug. 23. 10:38
18/22 anonim válasza:
Erről őket kérdezd. Írj nekik e-mailt.
20/22 anonim válasza:
Bosko: Szerintem nyugodtan mehet az FX-6100. Ha később akar venni egy felsőbb kategóriás kártyát, legalább a CPU-val sem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!