Sokat számít, hogy 2 vagy 4 GB a memória?
Figyelt kérdés
Ugyanolyan prociteljesítménynél elég komoly árkülönbség van. Hobby használat (semmi játék és komoly multimédia, csak net és office) esetén sokat jelent ugyanolyan proci mellett, hogy 2 vagy 4 GB a memória?2012. aug. 22. 23:34
1/12 TOXIC. válasza:
Hogyérted hogy nagy árkülönbség? Előre összerakott gépet akarsz venni?
Hát manapság már netezéshez, meg jobb oprendszerhez (win7 64 bit) is kell 4gb.
2/12 A kérdező kommentje:
Laptopot vennék, tehát kész konfig lenne. Sok modellnél már 10-20 ezer ft. különbség van a 4 GB-os memóriánál. Hasznos, amit a win 7-ről adtál, emiatt is fontos, hogy érdemes -e 2GB-vel venni gépet, vagy szánjak rá többet.
2012. aug. 22. 23:40
3/12 anonim válasza:
Igen, ha több oldal is meg van nyitva egyszerre bármelyik böngésző lenyeli a 2 gigát reggelire a mai szélessávra optimalizált multimédiás oldalakkal. Szerintem sincs olyan nagy árkülönbség, 4-5 ezer forint? Ennyit megér.
5/12 anonim válasza:
32 bites op.rendszer mellett, akármennyit raksz bele, csak 2 GB-t lát a proci.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket! Hasznos!
2012. aug. 22. 23:41
7/12 anonim válasza:
"32 bites op.rendszer mellett, akármennyit raksz bele, csak 2 GB-t lát a proci" ezt ki mondta már nem azért....
3,5 gigát max
8/12 anonim válasza:
"Hát manapság már netezéshez, meg jobb oprendszerhez (win7 64 bit) is kell 4gb."
azért el lehet lenni 2gb-al, nem 64est rak hanem 32est és ő maga írta, semmi komoly alkalmazás
"32 bites op.rendszer mellett, akármennyit raksz bele, csak 2 GB-t lát a proci."
köszönjük, egyes.
9/12 anonim válasza:
Ha több időre tervezed a gépet, akkor jó ha van benne 4 GB.
Bővíteni is tudod, legrosszabb esetben kicserélni, és a régit eladni. A DDR3-s 4 GB-s modul kb. egy árban van a PC modulokkal.
10/12 anonim válasza:
2gb-al simán elvan még a google chrome is. ha nem nagy gond akkor persze, hogy vedd meg azt a 4gb-ot (én is megvettem azért), de szerintem nem fogom kihasználni én se egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!