Tudtok mondani jó hűtésű házat 5-6000 körül?
Figyelt kérdés
ennek a konfignak lenne: [link]
(persze akkor a most benne lévő ház helyett azt venném amit mondanátok)
2012. aug. 22. 22:33
11/17 anonim válasza:
Esetleg egy BITFENIX Merc Alpha még jó választás szellősebb és jobb kábel menedzsmenttel rendelkezik mint a Vaya.
12/17 anonim válasza:
Vaya is miniatx-es. Ez ne zavarjon meg jó bele a sima is, de amúgy tetszik?
13/17 anonim válasza:
Az elite 342be tényleg csak mATX jó.
"Elite 342 (RC-342) is a mini-tower that accommodates micro-ATX..."
14/17 A kérdező kommentje:
a vaya atx-es, írják is a termékleírásban és igen,tetszik
2012. aug. 22. 23:19
15/17 anonim válasza:
Még mielőtt elájulnátok a jó kis Sharkoon Vayatól egy kis tapasztalat. A fólia lehúzása után máris ragad az emberre a porfestés maradéka, a csavarhúzó nélkül (dundicsavaros) szerelhető oldallap egy pluszpont, de ezzel, meg a kábeldugdosó lyukakkal ki is merül minden pozitívum. nyeklik nyaklik, a porszűrőnek nevezett izével, ami az alján van, inkább az akváriumból az aranyhalakat szedném ki, az elülső műanyag kulissza már egy fingástól is nyikorog, lötyög, és gyors iramban (fél óra alatt) látható mennyiségű port tud felvenni a felületére. az előlapok túl méretesek, egy beszerelt DVD író körül 2-3 mm rés van körben. A csavarmentes ODD/HDD szerelésről annyit, hogy jó ötlet lenne, ha a hozzávaló műanyag idomokat nem egy albán fröccsöntőüzemben készültek volna, nem beszélve arról, hogy nem fog rendesen, úgyhogy leszedtem és becsavaroztam inkább a dolgokat. A hátlapi kiütögetős módi még elmegy a budget kategóriában, de minden sorjás, tetanuszoltás ajánlott. A hozzáadott maréknyi csavar fekete, hogy igazodjunk a színrefújt belső divathoz, aminek racionális magyarázata, hogy szerelésnél egy beejtett csavart kb. egy koktélkeverő mozdulataival tudsz kiszedni, mert zörög, de nem látod. Ezt rendelésre szereltem, hálistennek nem az enyém, örülök, hogy maradtam a jó kis Fractal Design Arc Midi Tower házikómnál.
17/17 anonim válasza:
Az ARCTIC COOLING Silentium T11 nem szereltem, nem tudok véleményt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!