Miért nem látja a gépem a routert?
Figyelt kérdés
Az egyik számítógép alaplap cserén esett át. Újratelepítettem (XP prof SP2), de nem látta a routert. Azt írta ki, hogy nem, vagy korlátozott a hálózati elérés. Megpróbáltam beraktam egy külön háló kártyát, alaplapit letiltottam, de a helyzet ua.
Újra telepítettem az xp-t, semmi nem változott. Amikor az alaplapi driver-t felrakom, akkor minden oké, nem ír ki hibaüzenetet, csak éppen a router-t nem látja a gép.
A router-en kivettem a MAC szűrést is, de az sem segített. Mit próbáljak még?
Már az alaplap csere előtt is telepítettem újra azt a gépet többször is, de soha nem volt még ilyen. Az alaplapi driver után simán ment a net rajt. Ötleteket várnék, hogy mit csináljak!
Köszi!
2009. júl. 24. 15:40
1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit megjegyeznék, hogy természetesen kipróbáltam a router több portját több kábellel, de nem segített. A másik gép és a telefonom wifi-n keresztül csatlakoznak a router-hez, azok tökéletesen működnek.
2009. júl. 24. 15:45
2/2 anonim válasza:
Triviális, de kábelhiba kizárható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!