Üdv gépigény.hu-n milyen felbontásra vonatkozik a megadott gépigény?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 20:13
1/15 anonim válasza:
nah hallod ez egy k*rva jó kérdés :D ezt én sem tudom.
2/15 anonim válasza:
Ez jó kérdés, engem is érdekel. :D
4/15 anonim válasza:
minimálisra gondolom a legalacsonyabb maximálisra meg full hd
5/15 anonim válasza:
"ezt én sem tudom."
Ezt úgy írod mintha te lennél itt a legokosabb...
6/15 anonim válasza:
ezt a gyártóktól kell megkérdezni vagy mi, mert nem a gépigény.hu állítja össze a rendszerigényt, ők csak egy helyre gyűjtik össze...
7/15 anonim válasza:
kamu., max payn 3 nak mért kellene i7, 7950, 16g ram stb.. -.-""
8/15 anonim válasza:
1024 körülire vonatkozik mivel átalgos felhasználóknak iylen van vagyis iylen felbontású a legtöbb monitor persze kicsit kisebb nagyobb lehet
vagyis ajánlott gépigény sem elég lebtöbször a Full HD hoz sem ahhoz mindég jobb kell ha max részleteséget is akarsz
9/15 anonim válasza:
olvasd el jobban
és itt már képbe jön az amit irtam
tehát ha mindent mindent maxon akarsz akkor ajánlottnál jobb gép kell
10/15 anonim válasza:
a rockstar nyilatkozta, hogy a gépigény amit írtak a max payne 3-hoz 3 monitorra vonatkozik...ebből a szempontból pedig megfelelőek az adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!