Hogyan tudom elosztani az upc internetet?
Figyelt kérdés
A problémám. Vettem 1 gépet adott hozzá 1 DLINK wireless router. UPC internetem van hozzákötöttem a router-t a modemhez de így 1ik gépen sem volt net. Mi lehet a probléma? olyasmit hallottam hogy valamit állítani kell vagy mi
köszönöm a segítséget előre is
2012. aug. 22. 19:11
1/3 slakat válasza:
A routered menüjében állítsd be a belépési adatokat, hogy fel tudjon jelentkezni a szolgáltatódhoz. Az alján megtalálod a menühöz vezető utat. Írd be az IP címet a böngésző címsorába, majd a felbukkanó üzenetpanelba a belépési kódokat és már bent is vagy.
2/3 anonim válasza:
UPCnél nincs semmilyen belépési kód.. Mit lát vagy mit nem lát a többi géped? Sugároz egyáltalán jelet a router?
3/3 A kérdező kommentje:
Utp kábellel van csatlakoztatva a routerhez mind2gép a router pedig jó.
2012. aug. 23. 03:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!