Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Thermaltake vagy Gigabayte ház?

Thermaltake vagy Gigabayte ház?

Figyelt kérdés

Max 20 rongy a keret. Ennyiért már minőségi házat lehet szerintem kapni.

A két esélyes:

THERMALTAKE VM600M1W2Z Dokker BlacX

[link]

-Hátrány: csak 2 db 2.0 USB van rajta

vagy

GIGABYTE GZ-G2 Plus

[link]

-Hátrány: nincs hdd dokkoló

Már számtalanszor átrágtam magamat és több száz képet átnéztem de nem tudtam választani...

2012. aug. 22. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Én az elsőt választanám, már csak azért is mert a második ház ronda. Bár neked lehet tetszik. Az miért hátrány hogy csak két usb 2.0 van rajta? A másikon is csak 2 van.
2012. aug. 22. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Hűtés szempontjából - Persze ha vennél is bele ventilátorokat - akkor a Gigabyte győzne. De nekem az elsőhöz hasonló házam van, jó a megjelenése, masszív, és ebben is elfér pár ventilátor. (Nekem 5 darab 12 centis van benne)
2012. aug. 22. 17:57
 3/4 A kérdező kommentje:
A hűtés mindkét házban elégé a toppon van. Viszont az első házon csak 2 db usb 2.0 van míg a a második házon 2db usb 2.0 és 2db usb 3.0.
2012. aug. 22. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nincsen USB 3.0-s eszközöd, akkor hülyeség. De ez alaplapfüggő, szerintem csak veszed majd egy olyan modult a gép elejébe, és megvan oldva.
2012. aug. 23. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!