Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megtudom etetni a vga-t?

Mrharcsi kérdése:

Megtudom etetni a vga-t?

Figyelt kérdés
Van egy 500 wattos chieftek tápom aminek csak egy 6pines csatija van, és valahogy egy 2x6pines vga-t kéne megetetni. Valahogy meglehet ezt oldani? pl sata tápcsatit vagy rendes ide csatit átalakítani?

2012. aug. 21. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
2012. aug. 21. 21:17
 2/9 A kérdező kommentje:
*chieftec
2012. aug. 21. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:

milyen táp pontosan? Típusa? és videokártya milyen?

amugy igen átalakitóval megoldható

(viszont nehogy leégjen gép, chieftec is gyárt nem túl minöségieket és ha valami két gpu s ös szörnyet kötsz rá akkor lehet 500w is kevés lesz neki föleg ha gyengébb szériás táp és ha nagy fogyasztásu procid vanI)

2012. aug. 21. 21:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Bocsi a tudatlanságomért, de amit belinkeltél az pontosan melyik csatlakozót alakítja át?

És ez így egyébként stabil tápellátást adna a kártyának?

2012. aug. 21. 21:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez egy saphire 5830-as kártya lenne a tápot pedig, nem tudnám megmondanni, mert az ismerősömé.
2012. aug. 21. 21:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Rákerestem, és több mint valószínű innen az egyik 500W-és chiftec lesz az mert még itt vettük olyan 14 e ft körül

[link]

2012. aug. 21. 21:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Most néztem, és ha ez egy Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W táp, akkor 2db 6 pines csatija van, akkor csak rosszul emlékeztem. (Remélem ez az a táp) Viszont ezzel stabilan megtudnám etetni a vga-t?
2012. aug. 21. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha CTG akkor igen az jó féle

és 5830 bár eszik azért de 400W os is elviné (nemtartozik ös szörny kategóriába :P )

ha viszont nincs 2x 6pin rajta az gyanus

bár chieftec GPA (iAreana) vagy GPS táp is valószínü elindítja és megy vele de az nem olyan jó minöségü

cserélni nem kell azonnal azt sem

viszont ha 14ezer volt akkor nagy valószínüségel CTG lesz vagy pedig átvágtak vagy felárt fizetél...

CFT is "jó" táp bár abból 600W a legkisebb tudtommal de olyant venni nem a legjobb áráért

2012. aug. 22. 08:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Egy 6pines és egy 6+2pines csatija van csak nem voltam benne biztos mert amikor megvettem még anno a barátomnak csak arra emlékeztem, hogy kevés csatija van, de most már tom hogy jó lesz
2012. aug. 22. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!