50. 000ft értékbe mondanátok nekem jó minőségű és megbízható tableteket?
Jelenleg csak a Google-től lehet közvetlenül rendelni, de itthonról nem működik.
Talán ha keresel egy olyan céget, aki azzal foglalkozik, hogy Amerikában van egy címük, ahonnan a csomagok továbbítják idehaza, ők meg tudják oldani.
Talán.
Ha szerencséd van mondjuk még így is kijössz 50 körül, talán picit már fölé csúszik, de jobban megéri, mint a noname kínai tabok.
Ha megnézted az oldalt amit linkeltem, ott a nagy Buy gomb, ami csak ezt adja vissza: "Sajnos az Ön országában az eszközök még nem érhetők el a Google Playen.
Dolgozunk azon, hogy minél több országban a lehető leggyorsabban elérhetővé tegyük eszközeinket.
Kérjük, látogasson vissza később."
Vagyis ide nem szállítanak jelenleg még Magyarországra és mivel ezt az eszközt máshonnan nem lehet beszerezni, csak a Google-től közvetlenül kell keresni egy kis megkerülő megoldást.
igen igen láttam
értelek
és te nemtudnál esetleg ilyen oldalt linekelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!