30ezer-ért melyik a jobb proci? Az amd vagy az intel procik?
hát ez nem sok info.
én amd párti vagyok. de amint ír ide 1 inteles akkor ő azt fogja javasolni. szerintem nincs túl nagy jelentősége, mind2 cég nagyon jó procikat gyárt szerintem.
alaplapod már van?
mert akkor ahhoz kéne venni procit...
Utolsóra!
Valóban selejtes 4 magosak, de olyan 4 magos AMD is van, amelyikben 2 hibás mag is ki van kapcsolva. De ki a francot érdekel, ha jó az a 2-3 mag aminek árulják őket. Nagyobb cache-sel, bővebb utasításkészlettel rendelkeznek (jobban teljesítenek), mint egy régebbi AMD x2-es. Az egyetlen hátrányuk a magas fogyasztás, és ebből adódóan a nagy hőtermelés. Ebből a szempontból az Intelek jobbak. viszont drágábbak, fóleg a hozzá való alaplapok.
Szerintem ha mindent figyelembe veszünk, most a 2 gyártó hasonló ár/teljesítmémyű CPU-kat gyárt.
Én eddig csak AMD-t vettem (ezzel támogatva a gyengébbiket). Gondolom ezzel a világon nagyon sokan így voltak, és ezjót tett a versenynek, és az áraknak is. Az AMD utólérte az Intelt, aki viszont kénytelen volt az előbbihez igazítani az árait, hálistennek.
Úgyhogy szerintem most mindegy melyik platformot választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!