Legjobb videókártya 30 ezer ft körül? Vagyis melyik videókártya nyújtja a legjobb teljesítményt ennyi pénzért?
Most eset le hogy felújítod gépet
akkor ird le hogy most mik vanak meg
van egy 1155 ös alaplapod?
pontosan irj le mindent amid most van
és hogy fejlesztésre menyit szánsz
és hogy játékra használod ugyse csak?
ugye nem 400ezres tuning gépet akarsz 100ezerböl...?
nem lesz elég szórakozás a játék? mért kéne tuningal is bajlódni?
pc ház at is pontosan leirhatnád
meg minent amit ugygondolsz hogy meghagysz
mostani tápod rossz? nem biztos ha pontosan lerod milyen és müködö is akkor lehet hogy maradhat is
csak hát ez van nagy pontoságú adatokból lehet csak elöréb jutni
az sokat nem jelent hogy 2500K
na nekem meg i7 3770K kelene:P (ezt csak ugy mondom mivel én ezt semmire nem használnám igyv max eladnám)
a kérdező írd nekem emailt. 100 ezer forintja van újításra. én javasoltam neki, hogy számíttassa be a mostani cuccait pcx-nél. nem akarom így közzé tenni a gépének adatait, ha akarja a kérdező, leírhatja ide:D a HDD-jét meg tudja tartani, mert Sata csatlakozású. úgy kalkuláltam, hogy a mostani cuccait 30 ezer környékén talán beszámítják neki pcx-nél. tehát 130ból ezeket ajánlottam neki: CPU: [link]
Alaplap: [link]
RAM: [link]
VGA: [link]
Táp: [link]
ez az összeállítás, persze csak akkor jó, ha legalább 30 ezerért beszámítják neki a régi cuccait. de várni kell,mire válaszol neki a pcx:)
Szép
ház at is megtartja akor?
más nem is kell
szép hogy 7850 2GB belefért és méghozzá fx6100 al:D
így játékkal biztos nem leszv gondod kérdezö
tuningot, fejlesztést meg hagyd rá azokra akik Nem! játszani akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!