Amennyiben megnyitok valamit, miért ugrik fel a CPU 100%-ra?
Menyitom a Mozillát, felugrik a CPU, majd lassan le 20-ra.
Ha ez nem lenne, gyorsabb lenne a gép ez mitől lehet?
Adat:
VGA: ATI Radeon 9550
PROCI: AMD Semprom 3000+
RAM: 2 GB DDR1
Táp: 400 WATT
Hogy lehetne azt elérni, hogy ha megnyitok valamit akkor ne fullon pörögjön a proci, hanem kényelmesen gyorsan megnyissa, és 60-nál többre ne mennyne mert az lenne a normális XD
Pici alá a CPU.. Találkoztam már ezzel a jelenséggel jómagam is, csak notiban. AMD M100 pl az MSI-kben ugyanígy reagál...
Annyit viszont visszakérdeznék, hogy milyen OP rendszer alatt műveli ezt?
Előző vagyok..
Sajnos az egy mag "édeskevés" a maga 1800Mhz körüli órajelével.. Próbálj beszerezni egy kicsit komolyabb procit ebből a szériából. A régi konfigokkal, csak hogy Inteles példával éljek, van egy régebbi szériás gépem. SZINTE ugyanez, amit leírtál, annyi különbséggel, hogy az Intel socketre épít, és NVidia videokártyával lett megáldva. "gyárilag" egy 1,7es Celeron volt benne, szintén egy maggal. Csréltem, szintén 1 magos celeronra, csak már 2,4-esre. Érezhető különbség van, XP-t egész gördülékenyen viszi.
Javaslom, hogy keress ebbe a socketbe egy erősebb agyat, poton pénzért lehet kapni ezeket a régebbi CPUkat, (2-3000FT), és megéri.
Bár, tuti lesz olyan kommentelő, aki azt fogja írni, hogy hajítsd ki az ablakon ahogy van.. :D
Szóval, próbáld meg egy erősebb procival, meg TALÁN kevesebb rammal, hátha gond neki az a 2GB. Tegyél be először csak 1GB-ot, 1 magos agyakkal szebben szokott muzsikálni, de ez van, hogy darabonként változik..
Az egy mag sajna ilyen.. :/
Remélem segíthettem valamit!
További szép estét
Köszönöm a segítséget!
Tehát egy erősebb proci.
Azt nem tudom melyik illik ebbe az alaplapba és melyik nem. Ebben segítenél? :D
Ez a foglalattípus volt, ehhez illeszkedő procit kell venned! Pl: Athlon 4200+..
Nézz körül, Google a barátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!