Miért nem világít a LED a memóriakártya olvasómon?
Figyelt kérdés
Nem régiben (kb. 1 hete) vettem egy USB-s memóriakártya olvasót. Vettem bele egy 16 GB-s microSD kártyát amit sima SD adapter segítségével tettem bele. Állandó hardvernek vettem a géphez, már filmeket is töltöttem le rá. Viszont ma azt vettem észre, hogy a rajta lévő zöld LED nem világít. Most is fel van csatlakoztatva, de nem világít. Működik rendesen és engem nem zavar, sőt kevesebb a terhelés az alaplapon, ha nem világít, de félek, hogy mivel még új, lehet vmi baja ami miatt később használhatatlanná válhat. Sztetek mi lehet a baja?2012. aug. 18. 16:42
1/3 Psyho válasza:
ha minden más működik, akkor csak a LED-del magával van baj.
2/3 A kérdező kommentje:
De 1 hét után kiéghetett? A LEDnek tovább kellene bírnia. :S
2012. aug. 18. 17:14
3/3 anonim válasza:
Hát ha van rá garancia akkor szerintem vidd vissza és cseréltesd ki vagy vegyél más fajtát, ha ennyire könnyedén kiégett a led vagy kontakthibás lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!