Kellene egy videókártya ami belefér 50ezerbe és a leg időtállóbb ebben a korlátban! én a 7770 OC és a 6870 között variálok, most jöttök TI! köszi!?
HD6870.Igaz,hogy a HD7770 kevesebbet fogyaszt,meg újabb technológián is alapul,de teljesítményben a HD6870 jobb.
Amúgy sem érdemes OC s videókártyát venni.Csak pénzpazarlás.Otthon is megtudod csinálni 2 kattitással.
Monitor felbontás?
processzor?
tápegység márka, Típús?
7770 böl szerintem csak a VaporX az ami szóba jöhet és "van értelme is" 6870 melett
de talán még hosszabb távon is jobb 6870 et venni.
nem ártana teljes konrétum típusal és árral vagy linkel.
.
+1 6870 re amugy
Amugy multkor hardverapro n 52ezer volt egy
7850 2GB !!
vagyis ha türelmes vagy vársz netán hozá birsz tenni és megint árulnak így akkor érdemes lehet olyant venni
elégé böven megéri egy olyan mindkettö helyett
Igazából én rossz gyártótól nemtudok amit ismertebb megbizható webshopban árulnak
én csak Gigabyte t nem szoktam ajánlani (nem ok nélkül) de ha nem félsz töle azt is veheted
Sapphire böl van szép 6870 és 7770 VaporX is sapphire s:)
de jó még MSI, Asus vagy akár VTX3D, Powercolor
Igazából a lényeg hogy ne referenciát vegyél ha már enyit költesz rá 6870 is van szép hütésel 50ért
mivel az hangos lehet és talán nem tetszene...
alaplap: Asus P8H77-M
processzor: Intel core i5 3470
RAM: KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9
TÁP:Chieftec-CTG 500W
CoolerMaster RC-334U
VGA:Sapphire HD 6870
így megfelelő hosszutávra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!