Mennyivel lenne gyorsabb a gép? 400w Ctg táp elegendő lenne? Minőségi táp?
Figyelt kérdés
x4 960T ről váltani x6 1605 , 4 ről 8 gb ddr3 ram,hd 6850 ,és egy ssd 64 gb os ( jelenleg ez nincs egy 320 gb sata2 esen van az op.)Az Ssd és a 6 magos verzio érezhetően gyorsabb lenne , ellehet tolna a cserét pár évig ?Elég ennek a rendszernek egy ctg 400 as ?2012. aug. 18. 02:16
2/7 anonim válasza:
fsp van chieftec táp jobb lenne. Az minőségi!
3/7 P.O.C. válasza:
A CTG a Chieftec sorozata. És igen, bőven elég belőle egy 400 w -os.
4/7 anonim válasza:
na látod ennyit tudnak.. megtanulnak 1 mondatot és azt vágják rá fsp meg chief.. amikor ctg ugyan azt jelenti de ők ezt honnan tudhatnák ha semmihez nem értenek csak rávágják.. de ennyi erővel ott van corsair build series 430Wv2 az is jó választás
5/7 anonim válasza:
"na látod ennyit tudnak.. megtanulnak 1 mondatot és azt vágják rá fsp meg chief.. "
Ez GYK, itt ennyiből áll a táp ajánlás az emberek nagy részénél.
Ellenben a CX430-at én hanyagolnám, kissé drágán megy, és ezek az újabb CX-ek se lettek a legjobbak.
6/7 anonim válasza:
nem a legjobban sikerült tény volt jó-pár hibás darab e nekem eddig gondom nem volt vele 13 alatt van az is szóval azzal se lenne gond
7/7 anonim válasza:
Itt nem a hibával van a gond
melesleg most irtad le 13 alatt de valahol akár több is
még egy chieftec ctg 400 10 körül van inkább és oem is van belöle cx430 ból meg nincs ? nem látam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!