Raidmax kérdése:
Honnan tudok letölteni sony vaio vgn-a517b laptophoz bios frissitést?
Figyelt kérdés
SONY VAIO VGN-A517B tipusu laptophoz kellene 1 olyan bios frissités amivel usb ről tudok bootolni.2012. aug. 17. 21:04
1/11 cianidetil válasza:
Ha jó,ne feledd a zöld kezet! :)
2/11 cianidetil válasza:
Egyébként,ahhoz nem kell biost frissíteni.Mit szeretnél?Oprendszert telepíteni?
3/11 A kérdező kommentje:
zöld kezet nem kapsz mert eddig nekem is megvan ,de ha rendesen megnézed bios-t nem találsz csak drivereket ott és igen op rendszert akarok felrakni ,de nincs se külső vinyóm se belső mert az elromlott igy usb-n akarom felrakni de nem lehet mert régi bios:(
2012. aug. 17. 21:22
4/11 A kérdező kommentje:
külső dvd olvasót usb-n keresztül felismer,de usb kulcsot nem:(
2012. aug. 17. 21:22
5/11 A kérdező kommentje:
kijavitom az első hozzászóéásomat nem külső vinyo hanem dvd olvasóm:)
2012. aug. 17. 21:36
6/11 cianidetil válasza:
Ha megnézted a linket,akkor van ott egy ilyen rész,hogy:
Információ az illesztőprogrammal, illetve egyéb letöltésekkel kapcsolatban.
ráklikk,és lesz egy ilyen rész:
Ez a rész az előre telepített operációs rendszeréhez tartozó valamennyi rendelkezésre álló frissítést tartalmazza. A frissítések lehetnek alkalmazások, meghajtók, förmverkomponensek frissítései és frissített verziójú BIOS-ok
Ezeket a rendelkezésre állástól függően adjuk, fő céljuk problémák megoldása vagy új funkciók hozzáadása.
Ha ez már nem az eredeti oprendszer,amit gyárilag raktak fel,akkor nem fog működni.másik usb kulccsal is próbáltad?
7/11 cianidetil válasza:
És az oprenszer nem ismeri fel a kulcsot,vagy a bios?
8/11 A kérdező kommentje:
eredeti op(xp ről lett frissitve win7 re) szval a vaio update fel van rakva de az véletlenül se tartalmaz bios frissitéses részt a bios 2005 körüli,és a bios nem ismeri fel az usb eszközt ezért kellene bios frissités (ált 2006 tól mindegyikben benne van),a rendszert azért rakom ujra mert a video drivert (leszedtem hozzá illőt) de nem rakja fel rendesen igy nem tudom beállítani az 1440x900 ha jól tudom,am fel volt rakva már 1x a videovezérlő minden jól müködött csak kikapcsolásnál driver hiba miatt kék halál ,nemrég vettem ezért akarom fullra lepucolni és ujrarakni xp-t mert win7 el driver gondok vannak
2012. aug. 17. 22:04
9/11 cianidetil válasza:
Ha ez az eredeti gép,akkor az usbkulcsot simán fel kell ismernie.hiába 2005-ös a bios.
10/11 cianidetil válasza:
Most olvasom a User manual-ját.2.0 usb csatlakozói vannak.kizárt,hogy ne ismerné fel a sticket,ha az jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!