Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudok letölteni sony...

Raidmax kérdése:

Honnan tudok letölteni sony vaio vgn-a517b laptophoz bios frissitést?

Figyelt kérdés
SONY VAIO VGN-A517B tipusu laptophoz kellene 1 olyan bios frissités amivel usb ről tudok bootolni.

2012. aug. 17. 21:04
1 2
 1/11 cianidetil ***** válasza:

[link]

Ha jó,ne feledd a zöld kezet! :)

2012. aug. 17. 21:13
 2/11 cianidetil ***** válasza:
Egyébként,ahhoz nem kell biost frissíteni.Mit szeretnél?Oprendszert telepíteni?
2012. aug. 17. 21:20
 3/11 A kérdező kommentje:
zöld kezet nem kapsz mert eddig nekem is megvan ,de ha rendesen megnézed bios-t nem találsz csak drivereket ott és igen op rendszert akarok felrakni ,de nincs se külső vinyóm se belső mert az elromlott igy usb-n akarom felrakni de nem lehet mert régi bios:(
2012. aug. 17. 21:22
 4/11 A kérdező kommentje:
külső dvd olvasót usb-n keresztül felismer,de usb kulcsot nem:(
2012. aug. 17. 21:22
 5/11 A kérdező kommentje:
kijavitom az első hozzászóéásomat nem külső vinyo hanem dvd olvasóm:)
2012. aug. 17. 21:36
 6/11 cianidetil ***** válasza:

Ha megnézted a linket,akkor van ott egy ilyen rész,hogy:

Információ az illesztőprogrammal, illetve egyéb letöltésekkel kapcsolatban.

ráklikk,és lesz egy ilyen rész:

Ez a rész az előre telepített operációs rendszeréhez tartozó valamennyi rendelkezésre álló frissítést tartalmazza. A frissítések lehetnek alkalmazások, meghajtók, förmverkomponensek frissítései és frissített verziójú BIOS-ok

Ezeket a rendelkezésre állástól függően adjuk, fő céljuk problémák megoldása vagy új funkciók hozzáadása.

Ha ez már nem az eredeti oprendszer,amit gyárilag raktak fel,akkor nem fog működni.másik usb kulccsal is próbáltad?

2012. aug. 17. 21:36
 7/11 cianidetil ***** válasza:
És az oprenszer nem ismeri fel a kulcsot,vagy a bios?
2012. aug. 17. 21:46
 8/11 A kérdező kommentje:
eredeti op(xp ről lett frissitve win7 re) szval a vaio update fel van rakva de az véletlenül se tartalmaz bios frissitéses részt a bios 2005 körüli,és a bios nem ismeri fel az usb eszközt ezért kellene bios frissités (ált 2006 tól mindegyikben benne van),a rendszert azért rakom ujra mert a video drivert (leszedtem hozzá illőt) de nem rakja fel rendesen igy nem tudom beállítani az 1440x900 ha jól tudom,am fel volt rakva már 1x a videovezérlő minden jól müködött csak kikapcsolásnál driver hiba miatt kék halál ,nemrég vettem ezért akarom fullra lepucolni és ujrarakni xp-t mert win7 el driver gondok vannak
2012. aug. 17. 22:04
 9/11 cianidetil ***** válasza:

Ha ez az eredeti gép,akkor az usbkulcsot simán fel kell ismernie.hiába 2005-ös a bios.

[link]

2012. aug. 17. 22:23
 10/11 cianidetil ***** válasza:
Most olvasom a User manual-ját.2.0 usb csatlakozói vannak.kizárt,hogy ne ismerné fel a sticket,ha az jó!
2012. aug. 17. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!