Videokártyáknál hol tudjuk megnézni DDR mennyi? És jól tudom a videokártya mérte nem lehet nagyobb a memória kártyánál? Gép adatin lent.
CPU: Intel(R) Celeron 420 @ 1.60GHz
Memória : 512MB DDR2
Videokártya: Intel(R) 82945G Express Chipset Family (128 MB)
Alaplap:Gigabyte 945GCM-S2C
1. A videókártyáknál általába feltüntetik hogy pl.: DDR5 vagy GDDR5
2. Miért ne lehetne nagyobb ? Az hogy mekkora a videókártya mértete csak annyit szabályoz hogy ha fut egy játék vagy egy olyan program ami rendesen igénybe veszi a videókártyát akkor ne a számítógépben lévő memóriából vegye el a neki szükséged hát memóriát. Szal ha minnél nagyobb a videókártyában lévő memória annál biztosabb hogy a videókáryád nem a RAM-okból fog lopni.
Integrált videokártyád van ezért olyan a memóriája mint a rendszernek mivel osztottan elvesz belöle
vagyis DDR2 es
de ezzel a géppel még közepes igényü játékokat se fogsz futatni csak nagyon kicsi igényüeket
osztott (shared) videomemória az elöre meghatározott sávban álítható BIOS ban
és igen több semmiképp nei lehet de a teljes rendszer ram ot sem fogod tudni kiosztani neki mert akor hogy müködne gép?
nemtudom enek menyi a határa lehet hogy már most maxon van 128mb de lehet hogy 256, 512 re is lehet tenni valamelyiket meg GB okra is
de hát neked a rendszer ram od ugyis lekorlátoza menyit tudsz neki adni...
Igazából felesleges videokártyát vened ebbe a gépbe mivel az egész nagyon gyenge és elavult
menyiért venél? mert azt nem irtad
viszont ha pl szánál is rá 30ezret pl akkor is felesleges és értelmetlen mivel processzor ugysem tud vele mit kezdeni max megsül majd a nagy kínzásba
Ha szeretnéd fejleszteni gépet menyit szánsz rá öszesen?
bár igazából nem túl jó az egész gondolom Quad ra ugyse lene pénzed de alaplap nem is támogatja...
.
TÁPegység Márka, Típus, Watt (W)?
9:09-es vagyok, jó mondjuk nem gondoltam hogy te a mostani VGA-dra kérdeztél rá :D
ÉS azért írják hogy nem érdemes venni bele mert gyenge a gép :S
Celeron 420 1.6GHz gyenge, DDR2-es memóriák gyenge + mé kevés is (1GB) ÉS az alaplapod nemhiszem hogy támogatna nagyobb memóriát vagy DDR3-as foglalatú memóriát :)
Hát így ahogy most van a gép igy nem érdemes
szerintem jobb lene eladni és venni egy újat
mármint alaplapot, processzort, memóriát eladni
.
irj még adatokat gépröl meg
ÁR, PÉNZ, Öszeg?:D
200ezerért is van videokártya
és még bele is mene gépedbe ha táp birja még lehet el is indul
elvi akadája nincs csak gyakorlati
de mint látod 20!!!-30 ezres videokártya is abszolút túlzás lene gépedbe így ahogy most van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!