Nanemtudom kérdése:
Samsung Galaxy GIO S5660 akkumlátor vásárlási lehetőségek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A fent emlìtett telefonba akkumlátort szeretnék vásárolni. Alaphelyzetben 1350mAh-es van benne, ettől nagyobbat szeretnék, mert nagyon unom hogy naponta kétszer kell töltenem minimum. Hol lehetséges ez, googlevan keresgettem oldalakon de ott alig találtam vagy kisebbet találtam ettől.
Hol találni ilyen boltokat vagy internetes weboldalak linkjét várom ahol lehet bele vásárolni! Persze minél olcsóbb annál jobb :P
Köszönettel: Nanemtudom :)
2012. aug. 17. 00:07
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!!
2012. aug. 17. 18:29
3/5 A kérdező kommentje:
Jah, ott már nézelődtem de mind kisebb vagy ugyanaz :(
2012. aug. 17. 18:32
4/5 anonim válasza:
Szerintem békélj meg vele. Minden Anroidos és Apple cucc hamar lemerül. S 2m van . 1nap alatt lemerül...
5/5 anonim válasza:
Vegyél mégegy akkumulátort és ha az egyik lemerül akkor tárcsere. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!