Mit csinál ez a gomb?
2012. aug. 16. 22:39
1/5 anonim válasza:
Amúgy ez a SN gomb. A Packard Bell Social Network alkalmazás lehetővé teszi, hogy a három legnépszerűbb közösségi portálhozz csatlakozz, mindössze egy gombnyomással. Vedd fel a kapcsolatot barátaiddal a Facebook-on, nézz és ossz meg videókat a YouTube™-on, tölts fel képeket és mutasd meg mindenkinek a Flickr-en.
2/5 anonim válasza:
Ott a pont az utolsónál! Én is valami ilyesmire gondoltam, de nem mertem leírni, amíg valaki meg nem erősíti! :D
3/5 A kérdező kommentje:
Tényleg ott van a leírásban; elkerülte a figyelmem :D
De nálam semmit sem csinál.
2012. aug. 16. 23:02
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy kell hozzá valami gyári szoftver, esetleg be kell kalibrálni! :)
5/5 Berti_92 válasza:
Jah, ilyen gombom van nekemis :D packardbell.com, ott van vagy drivereknél, vagy a szoftvereknél vagy valahol, social networks címmel, töltsd le, aztán frissítsd, mert az egy ősrégi verzió :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!