Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Router probléma! HELP?!

Router probléma! HELP?!

Figyelt kérdés

Van egy TP-Link TL-WR941N routerem.

Eddig normálisan működött, de mostanában a notin szinte használhatatlan a net.

Csináltam Speedtest-et, de az jó eredményt mutatott.

A letöltés is maxon jön. A böngészőkkel azonban szinte semennyire nem bírok netezni.

Gondolom valamilyen beállítási probléma lesz a dolog mögött, de sajnos nem értek annyira hozzá hogy megtudjam csinálni.

Akinek volt hasonló problémája az kérem írjon!

#probléma #TP-Link TL-WR941N
2012. aug. 16. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
A ruterednek semmi baja,ha a speedtest jó akkor ne ott keresd.Inkább vírusra gyanakszom.
2012. aug. 16. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem nem volt, de ilyesmi a routerem

egyébként ez nem router problémának hangzik, de most így ennél többet nem tudok ezzel kezdeni

3/8 anonim ***** válasza:

drága,nincs ilyen hiba ,mint amit leírtál,

nincs ilyen,hogy jó a net,de mégse tudok netezni

4/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Miféle vírus csinálna ilyet? A gép amúgy AVG-vel van védve és nemrégiben csináltam teljeskörű vizsgálatot.

Második válaszoló: ha esetleg kell valami adat ami fontos lehet a probléma megoldásában akkor csak írd meg mi kell és válaszolok rá :)

Harmadik válaszoló: Valami csakvan pedig. Most néztem egy perce a Speedtest-et és ezt írta ki most: Configuration Load Failed. valami nagyon nemjó..olyan mintha valaki lopná a netet, de ez lehetetlen mert van védelem rajta olyan jelszóval amit még énse tudok fejből mert generálva lett.

Amúgy köszi a válaszokat!

2012. aug. 16. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:

azt nagyon könnyen meg tudod nézni, hogy lopják-e

Wireless statistics menüben felsorolja a csatlakozott kártyákat

2012. aug. 19. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
első:Vírusok kémprogramok és bővítmények okozhatnak lassulást.Ha a böngésződ lassú de a speedtested jó akkor nem a szolgáltatóddal vagy a rutereddel van gond,ime egy kis olvasmány [link]
2012. aug. 20. 08:31
 7/8 A kérdező kommentje:

08:31

"Ez az információ a Windows Internet Explorer 7 és a Windows Internet Explorer 8 programra vonatkozik"

Google chrome-ot használok... de akármivel böngészek lassú.

van hogy PL. reggel gyors, de este már semmire nem használható.

2012. aug. 28. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
akkor a szolgáltatódnál keresd a hibát,én is így voltam amíg a fibernetnél raboskodtam.
2012. aug. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!