Ez jó konfig lenne? Ha hasonló árban van jobb akkor mondjátok légyszi!
Alaplap: ASRock 970 Extreme3 (AM3+)
Processzor: AMD FX-4100 X4 3,6 GHz AM3+ BOX
Videókártya: Gigabyte GV-N56GOC-1GI - GTX560 1GB
Ram: Corsair DDR3 4GB 1600Mhz CL9 XMS3
Táp: FSP Hexa 400W Active PFC 80+ 12cm
+1 Alex, ja és nem sértés, de áttérhetnél a 400-as Hexára :)
"Ha csak néha játszik akkor ez is elég: "
Egy HD 6870 arra, hogy néha játsszon? Azért tisztába vagy te egy olyan teljesítményével?
"Hát ha nem vagytok ilyen full hd ultra mániások akkor 5évet is bírhat :D Ha én a régi gépemmel 8évet kibírtam... :D"
Lehet kéne írnom az oldal üzemeltetőinek, hogy egy ilyen kis boxba írják ki, hogy k*rvára nem érdekel most senkit, hogy az előző gépével ki hány év után hogy játszott, mivel váltás lesz heterogén chippekre!
"És te a 7850 erejével?"
Ne sértegess.
"És ha kijönnek nemhiszem, hogy dobhatjuk rögtön a régit a kukába!"
Ezt senki nem mondta, főleg, hogy már van kint nem is egy APU család. Az átállás hosszú lesz, de azért olyat, hogy 5 év múlva ha nem is ultrán, de gondtalan játék ne remélj.
"Egy HD 6870 arra, hogy néha játsszon? Azért tisztába vagy te egy olyan teljesítményével?"
Ez adott rá okot, persze te mondhatod nekem, de én erre ne ragáljak semmit, mert sértésnek veszed...
Jól van, ezek szerint a lelkedbe tiportam.
És nem vettem sértésnek, azt a megjegyzést nem komolynak szántam.
Amúgy én szakmailag értettem, szvsz amit mondtam arra csak személyeskedést kaptam(ami még oké, hisz az én mondandóm se volt ettől mentes, de arra akart rámutatni, hogy a néha játszikhoz a HD 6870 kissé felesleges kategória).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!