Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hová megy el a C meghajtómról?

Hová megy el a C meghajtómról?

Figyelt kérdés
nincsen rajta semmilyen játék, és a 48 GB-ból csak 7 GB szabad hely van. de nem tudom hogy hová megy el az a rengeteg hely.
2012. aug. 16. 10:46
 1/3 Antimod ***** válasza:

Azért ennek látszania kell a meghajtón. Módszeresen menj be a főkönyvtárakba, és listázd ki méret szerint a benne lévőket. Ezután nézd meg a legnagyobbat közülük, és az ad némi támpontot.

Törölj temp fájlokat és egyéb előzményeket, ürítsd a lomtárat, az is szabadít fel helyet.

2012. aug. 16. 10:57
 2/3 Pj0tr ***** válasza:

Milyen oprendszered van?

A 48 giga ma már nem számít rengeteg helynek.

De lehet, hogy van 1-2 rejtett fájl, ami nagy is lehet.

pl

c:\pagefile.sys ez általában akkora mint a RAMod

c:\hiberfil.sys ennek akkorának kell lennie mint a RAMod

c:\System Volume Information ez egy mappa amihez nem férsz hozzá alapból. Ez is nagy tud lenni.

Van egy System Protection fül is a System Properties ablakban, ahol a visszaállítási beállítások vannak. Ha ez ki van kapcsolva az is sok helyet megspórolhat.

2012. aug. 16. 12:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Eressz rá egy takarítóprogit, az szokott segíteni: [link]
2012. aug. 16. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!