Melyik jobb választás hosszútávra?
Figyelt kérdés
Intel Core i5 3470 3.20GHz vagy AMD FX-8150 3.60GHz
+12gb ram +hd 7850 2gb. Melyik processzor az erősebb játékoknál,videófelvételnél.Kérem a válaszolókat,hogy komolyan válaszoljanak és ne az legyen a válasz,hogy minek 12gb ram meg,hogy én inkább ilyen vga-t vennék.A kérédsem az,hogy ezzel a konfiggal melyik proci tud többet adni alap órajelen,mert nem akarok tuningolni az fx-t sem.Előre is köszönöm.
#újgepkerd
2012. aug. 15. 16:24
1/8 anonim válasza:
A probléma az, hogy jóslással az ezotéria kategóriában foglalkoznak, nem itt. Talán át kéne helyeztetned a kérdést.
2/8 A kérdező kommentje:
Mért van,hogy mindig teljesen értelmetlen válaszokat adnak egyesek.Miért fáj nekik az,hogy te marha ez a proci jobb ezért és ezért.Csak ezt kértem,mért kell elterelni a kérdést.Nem jósolás kértem,hanem ,hogy melyik processzor erősebb és melyiket éri meg hosszabb távra 3-4 évre akár.Alap órajelen.Elnézést kérek a normális válaszadóktól.
2012. aug. 15. 16:29
3/8 anonim válasza:
Idézem: "Melyik jobb választás ***hosszútávra***?"
Nyilván a kérdés arra vonatkozik, hogy a ***jövőben*** a programok fogják-e tudni hasznosítani a +4 magot. Itt a jóslás. Honnan a búbánatból tudjuk?
4/8 A kérdező kommentje:
jó.Akkor most jelen időben,melyik jobb ?
2012. aug. 15. 16:33
5/8 lindmayer válasza:
hosszútávon biztos lesznek olyan játékok amik kihasználják azt a pát plussz magot, de jelenleg jobb lenne egy fx-6100-as és egy erősebb vga(akár 7950)
6/8 anonim válasza:
Tökmindegy vegyél fx6100-at, mert 5év múlva mindent cserélhetsz esetleg a ram elég lesz.
7/8 anonim válasza:
mire jutottal? melyiket vetted meg? én is e kettő között fogok választani!
8/8 anonim válasza:
Akkor neked is az fx6100-as megoldást tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!