Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a hangszóró fog működni?

Ez a hangszóró fog működni?

Figyelt kérdés
Nagyszüleimnek szereztem 1 számítógépet. Tatám nem nagyon akarna kiadni pénzt hangszóróra, így szétbontott 1 régebbi lejátszót, 2 difut leszedte. Mindegyiknek van 1-1 kimenetje, ami találna a géphez; csk nincs rajta hangszabályzó meg ki-be kapcsolás. Ez működhet, ha 1 elosztót beszerzünk? Kérlek ne szóljatok le, nem az én ötletem!

2012. aug. 14. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi az a difu? Egyébként működni működhet, sokmindent láttam már,kérdés hogy hogy fog szólni.

De ha azt vesszük hogy a teszkóban egy ezresért hozzádvágnak egyet, használtan meg 5K-ért egész jó 2.1-ek vannak...

2012. aug. 14. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem kell túl spéci, mint a 2.1-es. De én amellett vagyok hogy legyen minőségi, de olcsó is... így a Tesco is bukott, ez a kütyü is. Azért kösz!
2012. aug. 14. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!