ASUS X54C-SO223V notebook mennyire jó? Valakinek tapasztalat?
2012. aug. 14. 18:25
1/2 anonim válasza:
Jó gép!
Én most készülök venni,(tescoba) és bátyámat kérdeztem, ő ért ilyenekhez!
Nekem ő ajánlotta,ha nem lenne jó vagy valami nem ajánlaná !
2/2 anonim válasza:
megéri én két éve használom egy panasz nélkül igaz néha szagat játék közben de azért nem a leg ujjab bf3-4 re tervezték játékokat jol viszi, aki hiszi aki nem nekem ez a gép lassan több mint egy évet megállás nélkül ment és semmi panasz pedig sokan szidják az ASUS okat hogy ilyen szarok olyan szarok de szivesen megnézném hogy ugyannaban az árkategoriban meik gép birná ugyan ugy mint ez napokat heteket ment egy szonélkül hogy elégvolt egy hát ránya van ami minden gép hátránya hogy szar a vinyo szerintem 150 ezer forintos gépbe nem raktom volna 13 ezer forintos szutykot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!