Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy régi gépem, és szeretn...

KINGMAX kérdése:

Van egy régi gépem, és szeretném kicsit feljavítani. Milyen új hardvereket kell vennem, egy mai értelemben vett jó géphez?

Figyelt kérdés

A jelenlegi hardvereim:

- CPU: Inetel(R) Celeron(R) CPU 2.66GHz

- Videokártya: ATI Radeon HD 2600 Series (ez nem az eredeti)

Nem értek hozzá, nem tudom mennyire látszik.

A videokártyát szeretném megtartani, és egy új processzort és alaplapot venni, mifélét, és az milyen árban van?

Előre is köszönöm!

2012. aug. 14. 16:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az jó, amúgy gondolni sem mertem volna, hogy ilyen bonyolult az egész. :)
2012. aug. 14. 17:14
 12/21 anonim ***** válasza:
Direkt azért fejlesztik, hogy teljesen újat kelljen venned. 2 évente egy PC nullára avul. Gyakorlatilag a mostani gépedben RAM-ot lehetne bővíteni (azt már csak használtan kapsz), vagy a leggyorsabb Celeront beletenni, amit bele tudsz tenni az alaplapba.
2012. aug. 14. 17:15
 13/21 anonim ***** válasza:

"Jó tudom, nem értek hozzá...

Na a lényeg:"

Az alaplap a lényeg, tehát a lényeg lényegében lemaradt:P

60-80 körül bőven új gépben gondolkodj, pár értékelhető dolgot megtartasz a régiböl, de ennyi, igy jársz a legjobban.

2012. aug. 14. 17:19
 14/21 A kérdező kommentje:
Az egyik kérdező ezeket az adatokat kérte. Az alaplapról semmit nem tudok, ezért nem tudok mit mondani.:)
2012. aug. 14. 17:23
 15/21 Hazardteam ***** válasza:
32%
Oldjad meg ahogy akarod, de szerintem inkább bízd olyanra, aki tisztában van az általános iskolai informatikai tananyag első heti bevezető részével, mert ezzel te nagyon hadilábon állsz.
2012. aug. 14. 18:38
 16/21 anonim ***** válasza:

az alaplapod típusát írd le, letöltöd a speccyt v. az aidat v. az everestet... ezek mutatják

szerintem tartsd meg a házadat és az odd-t a többit pedig add el és vegyél bele új cuccokat

2012. aug. 14. 18:43
 17/21 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést, hogy nem értek olyan dolgokhoz, amikhez te, de nem véletlenül vannak az ilyen oldalak. Lehet, hogy ott ilyet tanultatok, de mi nem. Nem mellesleg ha lenne olyan ismerősöm aki rendesen ért hozzá, akkor már szóltam volna neki, nem pedig vad idegenektől kérek tanácsot (már bocs). Neked nem tanították, hogy ha nem tudsz jót mondani, akkor nem szólalj meg, mert te lehet, hogy odafigyeltél informatikaórán, én viszont szüleimre figyeltem oda...
2012. aug. 14. 18:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező: házat, merevlemezt(ha elég a 80GB) és az optikai meghajtót megtarthatod. Többit ajánlom cserére. tehát akkor 80 ezerből gazdálkodhatsz?
2012. aug. 14. 20:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen. Válaszod előre is köszönöm! :)
2012. aug. 14. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:

AMD Phenom II X4 945 processzor

Asrock 960GM-GS3 FX alaplap

Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória

VTX3D 7770 1GB DDR5 VX7770 1GBD5-2DHX videókártya

FSP HEXA 400W tápegység

82,309 Ft

www.pcx.hu oldalon találod meg őket.

a mostani,cserélendő cuccokat meg add el, vagy számíttasd be őket pcx-nél:) sok sikert

2012. aug. 14. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!