Egy ATX házba belefér egy Micro ATX-es alaplap?
Figyelt kérdés
Már régóta nézegetek, házakat és eléggé megtetszett egy-
kettő, a kérdés az hogy belefér e az alaplap?
Íme a két ház:
2012. aug. 14. 13:46
1/6 anonim válasza:
Ahogyan a neve is sejteti, micro = kicsi. Tehát a micro ATX-es alaplap kisebb, méghozzá alul, a bövítőhelyeknél rövidebb, a felső rész a PCIe portig ugyanakkora.
Éppen ezért a micro ATX-es alaplap simán belemegy a nagy házba, csak több szabad hely lesz alatta. Fordítva nem igaz, a nagy alaplap a kicsi házba nem fér bele.
2/6 anonim válasza:
Bele belefér mert kisebb:)
csavar hely is szokott lenni nagy általánoságban
pont azért mert mAtx alaplap olcsóbb és sokan vesznek olyant
ha nem lene csavar hely véletlen akkor 1-2ezerért sem beletsznek neked szervizben
ha te rakatod ösze akkor eleve megcsinálják
3/6 A kérdező kommentje:
A kolink-es házról van kép a linken, abban van matx-es furat?
2012. aug. 14. 14:02
4/6 anonim válasza:
Én még olyat nem láttam, amelyikben nincs. A pöcök, amibe a csavart csavarod, nyilván nem ott van alapból, ahol micro ATX-hez kell, de könnyen átrakható. Csak meg kell fogni egy fogóval, kicsavarni, és a neked megfelelő helyre becsavarni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! meggondolom!
2012. aug. 14. 14:18
6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nem jól tettem fel a kérdést úgy értettem hogy illeszkedik e (Még jó hogy belefér ,nem így akartam bocsi)
2012. aug. 14. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!