Ha a processzorhűtőn van hőelvezeő paszta, az elég, vagy még tegyünk egy kicsit a processzorra?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 17:33
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Még csak azon gondolkozom,hogy megmerjem-e én összerakni a gépet.Elronthatok valamit?
2012. aug. 13. 17:35
3/4 anonim válasza:
hát max eltörheted vagy megsértheted az olyan alkatrészeket.de ha óvatosan csinálod akkor menni fog simán.én 13 éves vagyok és most raktam össze haveromnak egy full brutál gamer pc-t és működik minden rajta!csak óvatosan kell csinálni előtte nézz meg pár videót ha nem raktál még össze semmit és annyi.ha meg elakadsz valahol ne félj segítséget kérni informatikustól vagy hozzáértőtöl.
4/4 anonim válasza:
legtöbbször a processzort rakják vissza rosszul és elgörbülhet egy-két láb.
én azt inkább rábizom valamelyik pc szaküzletre a többi nem annyira vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!